Toimintaa

PERUUTUKSIA

Kaikki toimintamme on peruttu toukokuun loppuun asti.

KUULOLÄHIPALVELUTIEDOTE 

Kevätkauden kaikki kuulolähipalvelutunnit ja vertaisillat on peruutettu koronavirusepidemian vuoksi. 

Syyskauden kuulopalvelutunneista ei ole vielä tietoa, mutta seuraavassa lehdessä elo-syyskuussa ne ilmoitetaan. Tietoa löytyy myös meidän nettisivuilta ja Keski-Uusimaan yhdistyspalstalta.

Paristoja ja letkua voi ostaa Keravalla Viertolan päiväkeskuksen toimistosta.

Myös kuulopalveluneuvojilta ja kotimyyjiltä voit tiedustella paristoista.

Kuulokojeongelmiin saattaa löytyä apua Raili Ahon artikkelista Kun kuulokoje ei toimi. Linkki sivun yläosassa.

*******
VINKKEJÄ

VAIHDA KUULOKOJEESI LETKU KERRAN KUUSSA, VAIKKAPA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄNÄ. NÄIN VARMISTAT KUULOKOJEESI TOIMINNAN.

TIESITKÖ, että kuulokojeen paristo pitäisi ilmastoida, ennen kuin laitat sen paikalleen? Eli ota suojateippi pariston päältä pois ja anna pariston ilmastoitua n. 5 min ja laita vasta sitten paristo kojeeseesi. Ilmastoiminen pidentää pariston kestoa.

_____________________________________________

ILMOITUKSET

Yhdistyksen tapahtumista ja muutoksista ilmoitamme Keski - Uusimaan, Nurmijärven Uutisten ja Sipoon Sanomien yhdistyspalstoilla, ylen teksti-tv:n s. 556 ja yhdistyksen omilla nettisivuilla osoitteessa: www.keskiuudenmaankuulo.fi ja www.facebook.com/keskiuudenmaan.kuulo

HUOMIO! Yhdistyksemme ilmoitukset Keskarin yhdistyspalstalla ovat usein KESKI-UUSIMAA otsikon alla. Näin sen takia, että monasti ilmoitettu asia kohdistuu useamman kunnan alueella oleville jäsenille ( esim. järvenpääläisille, keravalaisille ja tuusulalaisille).

*******

JÄSENTARJOUS ! 

Paristot 3 euroa/kiekko, jäsenille


JÄSENISTÖ

Jäsenmäärämme jatkaa kasvuaan, joten olemme edelleen valtakunnan suurin kuuloyhdistys. Vuoden aikana yhdistykseemme liittyi 145 uutta jäsentä. Kun vähennetään eronneet ja poistuneet, vuodenvaihteessa 2019 - 2020 yhdistyksen jäsenten määrä oli 1028. Kunnittain jäseniä oli järvenpääläisiä 257, nurmijärveläisiä 130, keravalaisia 310, tuusulalaisia 244, sipoolaisia 32 sekä muualta 55. 

Varsinaisia jäseniä oli 898, perhejäseniä 107, sotaveteraanijäseniä 4, nuorisojäseniä 11, liitännäisjäseniä 2 ja vapaajäseniä 6.

Jäsenmaksut pysyvät ennallaan eli varsinainen jäsen 23 €, perhejäsen 14 €, nuorisojäsen 11 €, sotaveteraanijäsen 4 € ja liitännäisjäsen 12 €.

*******

HUOM! VUODEN 2020 JÄSENMAKSUT 

Kuuloliitto lähettää huhtikuussa jäsenmaksulaskun, jossa on mukana jäsenkortti. Siihen saakka kelpaa viimevuotinen tai uusien jäsenien väliaikainen jäsenkortti.

*******

TIEDOKSI Kursseja ja lomia

KOPOLAN kurssikeskus järjestää ikääntyneille ja heidän läheisilleen 5 päivän mittaisia sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit ovat maksuttomia. Kurssien ajankohdat ovat 2.-6.3., 16.-20.3., 20.-24.4., 4.-8.5., 11.-15.5., 24.-28.8., 7.-11.9., 21.-25.9., 5.-9.10., ja 2.-6.11.

Yhteystiedot: www.kopolakuhmoinen.fi tai Sanna Lehtoväre

sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi puh 040 7703803 / 03 5522 111.

Lisää kursseja ja tuettuja lomia löydät Kuuloliiton Kuuloviestistä 5/2019

*******

SAARA KIVIRANNAN SÄÄTIÖ tukee toiminta-alueensa Kuuloliiton jäsenyhdistyksiä Kopolan itsemaksettaviin tapahtumiin. Avustus maksetaan kerran vuodessa Viime vuonna tuki oli 120 € / hlö. Ilmoittautuminen ja haku suoraan Kopolaan osoitteeseen ulla.salonen@kuuloliitto.fi tai sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi

*******

TULEVAA TOIMINTAA

Bocciaa pelataan myös syyskaudella tuttuun aikaan eli keskiviikkoisin klo 15.00 – 16.30 Hyrylän uimahallin alakerrassa. Aloitus 2.9. mikäli uimahalli on avoinna.

Keilakerhon aika on entinen eli tiistai klo 14-15.

Toiveena on, että kaikki keilaajamme ilmoittavat Untolle yhteystietonsa, sekä varmistavat keilausvuoronsa. Tällä hetkellä varauksemme on neljä rataa, kahdeksan keilaajaa, mutta kerralla mahtuu enemmänkin, yleensä on ratoja vapaana.

Unton puhelin no: 0405893899

JOOGAN jatkumisesta syksyllä ei ole vielä tietoa.

*******

KESÄRETKI PERUUTETTU

Valitettavasti kesäretkemme Imatran seudulle jää tältä kesältä toteutumatta korona epidemian takia. Pahoittelumme!

*******

SYYSRETKI TEATTERIIN HÄMEENLINNAAN TO 22.10Olemme varanneet to 22.10. Hämeenlinnan teatterista 50 paikkaa, ja toivomme, että retki toteutuisi. Esitys on MARATONTANSSIT, joka perustuu Horace McCoyn teokseen Ammutaanhan Hevosiakin. 

Maratontanssit on yhtä aikaa musikaali, puhenäytelmä, dekkari ja tanssiesitys.

SEURAAVASSA LEHDESSÄ TARKEMMAT TIEDOT.*******