Toimintaa

VINKKEJÄ

VAIHDA KUULOKOJEESI LETKU KERRAN KUUSSA, VAIKKAPA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄNÄ. NÄIN VARMISTAT KUULOKOJEESI TOIMINNAN.

TIESITKÖ, että kuulokojeen paristo pitäisi ilmastoida, ennen kuin laitat sen paikalleen? Eli ota suojateippi pariston päältä pois ja anna pariston ilmastoitua n. 5 min ja laita vasta sitten paristo kojeeseesi. Ilmastoiminen pidentää pariston kestoa.

_____________________________________________

ILMOITUKSET

Yhdistyksen tapahtumista ja muutoksista ilmoitamme Keski - Uusimaan, Nurmijärven Uutisten ja Sipoon Sanomien yhdistyspalstoilla, ylen teksti-tv:n s. 556 ja yhdistyksen omilla nettisivuilla osoitteessa: www.keskiuudenmaankuulo.fi ja www.facebook.com/keskiuudenmaan.kuulo

HUOMIO! Yhdistyksemme ilmoitukset Keskarin yhdistyspalstalla ovat usein KESKI-UUSIMAA otsikon alla. Näin sen takia, että monasti ilmoitettu asia kohdistuu useamman kunnan alueella oleville jäsenille ( esim. järvenpääläisille, keravalaisille ja tuusulalaisille).

*******

TULEVAA TOIMINTAA

Koronaepidemiasta huolimatta syyskauden toimintamme on lähtenyt käyntiin kuulolähipalvelutuntien pitämisellä. Koska kuulopalvelutilanteissa joudutaan olemaan varsin lähellä toisia, eikä turvaetäisyyksiä pystytä noudattamaan, olemme hankkineet kuulopalvelutoimijoillemme kasvosuojavisiirit.

Kuvassa Kari Aholalla on kasvosuojavisiiri päässään. 

Toivomme, että tulette terveinä tilaisuuksiimme.

Huolehditaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä. Ja käytetään kasvomaskia, jos turvaetäisyyttä ei voi pitää. 

Hyvää alkavaa syksyä!

Hallitus

LIIKUNTAA

Bocciaa pelataan myös syyskaudella tuttuun aikaan eli keskiviikkoisin klo 15.00 – 16.30 Hyrylän uimahallin alakerrassa. Aloitus 2.9.

HUOM! Boccia peruttu 13.12. asti koronatilanteen vuoksi.

Keilakerhon aika on entinen eli tiistai klo 14-15.

Toiveena on, että kaikki keilaajamme ilmoittavat Untolle yhteystietonsa, sekä varmistavat keilausvuoronsa. Tällä hetkellä varauksemme on neljä rataa, kahdeksan keilaajaa, mutta kerralla mahtuu enemmänkin, yleensä on ratoja vapaana.

Unton puhelin no: 0405893899.

**********************

TUOLIJOOGA jatkuu syyskaudella 6.10. klo 16-n.17.30 Mäntymäellä. Tunnit ovat joka toinen tiistai eli parittomilla viikoilla. Ohjaajana Raija Kuusisto. Tunnit ovat maksuttomia. Lisätiedot Raija Lehikoinen puh. 0505780878.

************************

*************************

Pärnun kylpyläreissu ja pikkujoulut joudutaan valitettavasti perumaan osallistujarajoitusten (20) vuoksi.

Joulumyyjäiset tulevat myös peruuntumaan.