Toimintaa

VINKKEJÄ

VAIHDA KUULOKOJEESI LETKU KERRAN KUUSSA, VAIKKAPA KUUKAUDEN 1. PÄIVÄNÄ. NÄIN VARMISTAT KUULOKOJEESI TOIMINNAN.

TIESITKÖ, että kuulokojeen paristo pitäisi ilmastoida, ennen kuin laitat sen paikalleen? Eli ota suojateippi pariston päältä pois ja anna pariston ilmastoitua n. 5 min ja laita vasta sitten paristo kojeeseesi. Ilmastoiminen pidentää pariston kestoa.

_____________________________________________

ILMOITUKSET

Yhdistyksen tapahtumista ja muutoksista ilmoitamme Keski - Uusimaan, Nurmijärven Uutisten ja Sipoon Sanomien yhdistyspalstoilla, ylen teksti-tv:n s. 556 ja yhdistyksen omilla nettisivuilla osoitteessa: www.keskiuudenmaankuulo.fi ja www.facebook.com/keskiuudenmaan.kuulo

HUOMIO! Yhdistyksemme ilmoitukset Keskarin yhdistyspalstalla ovat usein KESKI-UUSIMAA otsikon alla. Näin sen takia, että monasti ilmoitettu asia kohdistuu useamman kunnan alueella oleville jäsenille ( esim. järvenpääläisille, keravalaisille ja tuusulalaisille).

*******

JOULUKUUN JÄSENTARJOUS ! 

KAKSI KIEKKOA YHDEN HINNALLA.

Rajoitus: yksi erä/jäsen.

Seuraavat kiekot normaalihintaisia.


TULEVAA TOIMINTAA

Koronaepidemiasta johtuen jouduimme peruuttamaan kaikki tapahtumat ajalla 30.11. – 18.12.2020. Toivomme, että tammikuussa voimme aloittaa taas kuulopalvelutunnit suunnitelmien mukaan. Jos sinulla on ongelmia kuulokojeesi kanssa, voit aina soittaa neuvojillemme.

Koska kuulopalvelutilanteissa joudutaan olemaan varsin lähellä toisia, eikä turvaetäisyyksiä pystytä noudattamaan, olemme hankkineet kuulopalvelutoimijoillemme kasvosuojavisiirit.

Toivomme, että tulette terveinä tilaisuuksiimme.

Huolehditaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä. Ja käytetään kasvomaskia, jos turvaetäisyyttä ei voi pitää.

Toivotamme kaikille Rauhallista joulunaikaa ja Hyvää uutta vuotta 2021 !

Hallitus


LIIKUNTAA

BOCCIAA pelataan myös kevätkaudella tuttuun aikaan eli keskiviikkoisin klo 15.00 – 16.30 Hyrylän uimahallin alakerrassa. 

*******

KEILAKERHON aika on entinen eli tiistai klo 14-15.

Toiveena on, että kaikki keilaajamme ilmoittavat Untolle yhteystietonsa, sekä varmistavat keilausvuoronsa. Tällä hetkellä varauksemme on neljä rataa, kahdeksan keilaajaa, mutta kerralla mahtuu enemmänkin, yleensä on ratoja vapaana.

Unton puhelin no: 0405893899.

*******

TUOLIJOOGA ei jatku enää ensi vuonna.

Kiitämme joogatuntien vetäjää Raija Kuusistoa, kun hän on jaksanut vetää tunteja, vaikka osallistujat ovatkin vähentyneet.

Keväällä jooga veti mukavasti porukkaa, mutta sitten Mäntymäen ovet laitettiin kiinni koronan takia ja nyt syksyllä ei jooga ole oikein jaksanut innostaa.

Kiinnostava kokeilu kuitenkin!